Skip to main content

Volite kad zaljuti? Da li ste znali da se još jedan novi specijalitet našao na Walter jelovniku baš po Vašem ukusu? Pikantni uštipci na kajmaku su đakonija koju sada možete naručiti u Walter restoranima, kao i putem naše dostave.

Znamo već da su vam naši Walter ćevapi omiljeni. Znamo da povremeno volite da naručite i pljeskavice i sudžukice, a za posebnije prilike tu su biftek i ramstek. Laganiji obroci uključuju pileće krpice i šarene ražnjiće. A šta jesti kad ste za nešto ozbiljno pikantno?

Sada su tu naši uštipci od junećeg mesa! Njihov ukus smo dodatno začinili i pojačali sa crvenim lukom, bijelim lukom i ljutom paprikom. Stvarno se nismo šalili kad smo rekli da su naši uštipci ozbiljno pikantni! A da malo ugasite vatru, uz porciju uštipaka stiže i kajmak. Nema šta, jelo po mjeri vrsnih poznavalaca ljutih zalogaja!

Uštipci su idealan izbor za ručak – bilo da ste baš ogladneli ili biste samo malo prezalogajili. Ovo jelo je savršeno i za deljenje sa vašom najdražom osobom. Samo se nemojte iznenaditi ako veći broj uštipaka pronađe svoj put na tuđi tanjir!

Pored sjajnog ukusa i omamljujuće arome, sigurni smo da će se naši uštipci naći među vašim omiljenim Walter jelima. A kako svako glavno jelo neizostavno ide uz salatu, verujemo da ćete pronaći i svoju najdražu salatu u mnogobrojnoj Walter ponudi. Ako salata nije u vašem stilu, što ne biste naručili porciju pomfrita? Načuli smo da su odličan par sa uštipcima.

A za sam kraj savršenog obroka, tu su naše domaće poslastice koje će vas podsjetiti na ukuse djetinjstva. Za nešto malo drugačije; tu je još jedna pridošlica – novi tres leches kolač koji je upotpunio našu ponudu slatkiša svojim kremastim notama slatkog karamela.

Nema više razloga za odlaganje ručka, čekamo vas u našem najbližem restoranu!

Vaš Walter