Skip to main content

Sa ponosom najavljujemo otvaranje restorana u Sloveniji – novo gastronomsko odredište koje će zadovoljiti sve ljubitelje kvalitetne hrane i gurmanluka.

Kako su upravo ćevapi zaštitni znak kompanije Walter, odlučili smo da se na tržištu Slovenije, a uskoro i Austrije, predstavimo pod novim brendom ceWapi.  

Odlučni u tome da donesemo našu ukusnu kuhinju u Sloveniju, smeštamo se u Ljubljanu, jednom od najživopisnijih gradova. Naša tradicionalno-moderna gastronomska oaza pružiće nezaboravno iskustvo za sve posetioce, bez obzira na njihove kulinarske preference.

Jedan od ključnih elemenata koji čini ovaj restoran posebnim je njegova gurmanska kuhinja, kombinovanje tradicionalne recepte sa savremenim tehnikama kuvanja kako bi se stvorila jedinstvena i neodoljiva mešavina ukusa.

Izbor jela je širok i obuhvata tradicionalnu balkansku kuhinju sa izuzetnom ponudom domaćih vina i rakija,koja savršeno upotpunjuju svaki obrok. Naše ljubazno i profesionalno osoblje se uvek pobrine da se gosti osećaju dobrodošlo i ugodno tokom boravka.

Otvorenje ceWapi restorana u Sloveniji donosi novu dimenziju kulinarskog iskustva u ovom prekrasnom gradu. Sa tradicionalnim ukusima, autentičnim ambijentom kao i vrhunskom uslugom, ceWapi restoran će postati omiljeno odredište za sve ljubitelje dobre hrane.

Radujemo se svakoj novoj lokaciji i novim druženjima!

📍SUPERNOVA Ljubljana, Rudnik 📍BTC CityPark Ljubljana