Skip to main content

Mjesto susreta i dobrih zalogaja: Walter gastronomski centar na Aerodromu Nikola Tesla

Kompanija Walter ostaje posvećena proširivanju svog gastronomskog prisustva, dijeleći svoju strast prema izuzetnoj hrani sa širom publikom. Najnovija lokacija na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu ima za cilj da uhvati suštinu brenda, nudeći ukus tradicionalne balkanske kuhinje kako domaćim, tako i internacionalnim putnicima.

Poznata širom regiona po svojoj kulinarskoj izvrsnosti i posvećenosti domaćim specijalitetima, kompanija Walter ponosna je na otvaranje restorana na aerodromu Nikola Tesla čime je napravljen značajan korak naprijed za brend. Sada je prepoznatljiv ukus Waltera na dohvat ruke i putnicima koji prolaze kroz jedan od najprometnijih aerodroma u ovom dijelu Evrope.

Kao predah u dinamičnoj atmosferi aerodroma Nikola Tesla, novi Walter nudi pažljivo kreiran meni u skladu sa aktuelnim gastro trendovima ali na istom nivou koji se očekuje s obzirom na posvećenost brenda kvalitetu i inovacijama. Putnici mogu uživati u raznovrsnom izboru specijaliteta od mesa, uključujući slavne ćevape, pripremljene s pristupom koji je postao sinonim za ime Walter.

Savremena i prijemčiva atmosfera restorana pruža dobrodošlicu putnicima, pozivajući ih da uživaju u bogatim ukusima balkanske kuhinje pre ili nakon putovanja. Fokusiran na upotrebu najfinijih sastojaka i održavanje autentičnosti tradicionalnih recepata, Walter iskustvo na aerodromu Nikola Tesla obećava kulinarsko putovanje za sva čula.

📍Landstraßer Hauptstraße 1b, 1030 Wien, Austrija